Forskjell mellom versjoner av «Om ePhortekursene»

Fra arkiwiki
Hopp til: navigasjon, søk
(26 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 12: Linje 12:
 
* [[Modul C]]
 
* [[Modul C]]
 
<br />
 
<br />
Dokumentsenter 1 holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte og ePhorteopplæringen er delt opp i tre 3-timers moduler, [[modul A]], [[modul B]] og [[modul C]].
+
Seksjon for dokumentasjonsforvaltning holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte og ePhorteopplæringen er delt opp i tre 3-timers moduler, [[Modul A]], [[Modul B]] og [[Modul C]].
[[modul A]] er et introduksjonskurs, Modul B bygger videre på det man har lært i [[modul A]] og[[modul C]] for viderekomne saksbehandlere.
 
  
Målet med kursene er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ePhorte. Etter [[modul A]] og [[modul B]] skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ePhorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling.
+
Modul A er et introduksjonskurs, Modul B bygger videre på det man har lært i Modul A. Modul C for viderekomne saksbehandlere.   
   
 
  
[[Modul C]] bygger videre på det som er lært i [[modul A]] og [[modul B]]. Målet med kurset er mer effektiv bruk av ePhorte og de funksjoner som er tilgjengelig, altså smarte måter å jobbe på i systemet. Kurset er rettet mot viderekomne saksbehandlere i ePhorte som er godt kjent med sine arbeidsoppgaver.
+
Målet med kursene er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ePhorte. Etter modul A og modul B skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ePhorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling.
+
Modul C er rettet mot viderekomne saksbehandlere i ePhorte som er godt kjent med sine arbeidsoppgaver. Målet med kurset er mer effektiv bruk av ePhorte og de funksjoner som er tilgjengelig, altså smarte måter å jobbe på i systemet.
 +
<br />
 +
<br />
 +
Grunnet koronasituasjonen ser vi for oss å holde høstens kurs i Zoom. Kursene vil bli holdt fra kl 09:00 til 12:00. Kursdatoene finner du nedenfor.
 +
Datoene vil også være tilgjengelige i UiB sin kalenderfunksjon (https://www.uib.no/kalender).  
 +
Lenke til kursene vil publiseres i kalenderen nærmere kursdato.
  
Kursene vil bli holdt fra kl 09:00 til12:00, kurslokaler som benyttes er: Første etasje (rom 1211) i Stein Rokkans hus, i Nygårdsgaten 5. Andre etasje (rom 276-4) Vektergården, Christiesgate 13. Kursdeltakere vil få beskjed om rett lokale pr epost.
+
Er det en stund til neste kurs, og du har behov for å komme raskt i gang med ePhorte, anbefaler vi at du tar en kikk på vårt [http://www.uib.no/foransatte/110197/innf%C3%B8ringskurs-i-sak-og-arkivsystemet-ephorte e-læringskurs].
 
  
Ved mindre enn 5 påmeldte vil kurset ikke bli avholdt og de påmeldte vil bli tilbudt alternative datoer.
 
 
Dersom det er problemer med påmeldingsskjemaet kan en også melde seg på ved å sende epost til post@uib.no skriv kursdato og modulen det gjelder i eposten.
 
  
[https://skjema.app.uib.no/pls/apex/f?p=234:3:367643814875880::NO::P3_REDIRECT:N Påmelding]
+
'''Kursdatoer i Zoom er som følger:'''
 +
 
 +
'''Modul A'''
 +
<br />
 +
Torsdag 03. september
 +
<br />
 +
Torsdag 15. oktober
 +
<br />
 +
Torsdag 12. november
 +
 
 +
 
 +
'''Modul B'''
 +
<br />
 +
Torsdag 17. september
 +
<br />
 +
Torsdag 29. oktober
 +
<br />
 +
Torsdag 26. november
 +
 
 +
 
 +
'''Modul C'''
 +
<br />
 +
Torsdag 01. oktober
 +
<br />
 +
Torsdag 05. november
 +
<br />
 +
Torsdag 10. desember
 +
 
 +
''''''

Revisjonen fra 29. sep. 2020 kl. 09:14

Saksbehandlingskurs i ePhorte

Les mer om:


Seksjon for dokumentasjonsforvaltning holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte og ePhorteopplæringen er delt opp i tre 3-timers moduler, Modul A, Modul B og Modul C.

Modul A er et introduksjonskurs, Modul B bygger videre på det man har lært i Modul A. Modul C for viderekomne saksbehandlere.

Målet med kursene er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ePhorte. Etter modul A og modul B skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ePhorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling. Modul C er rettet mot viderekomne saksbehandlere i ePhorte som er godt kjent med sine arbeidsoppgaver. Målet med kurset er mer effektiv bruk av ePhorte og de funksjoner som er tilgjengelig, altså smarte måter å jobbe på i systemet.

Grunnet koronasituasjonen ser vi for oss å holde høstens kurs i Zoom. Kursene vil bli holdt fra kl 09:00 til 12:00. Kursdatoene finner du nedenfor. Datoene vil også være tilgjengelige i UiB sin kalenderfunksjon (https://www.uib.no/kalender). Lenke til kursene vil publiseres i kalenderen nærmere kursdato.

Er det en stund til neste kurs, og du har behov for å komme raskt i gang med ePhorte, anbefaler vi at du tar en kikk på vårt e-læringskurs.


Kursdatoer i Zoom er som følger:

Modul A
Torsdag 03. september
Torsdag 15. oktober
Torsdag 12. november


Modul B
Torsdag 17. september
Torsdag 29. oktober
Torsdag 26. november


Modul C
Torsdag 01. oktober
Torsdag 05. november
Torsdag 10. desember

'