Om ePhortekursene: Forskjell mellom sideversjoner

Fra Arkiwiki
Ingen redigeringsforklaring
Ingen redigeringsforklaring
Linje 13: Linje 13:
<br />
<br />
Dokumentsenter 1 holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte og ePhorteopplæringen er delt opp i tre 3-timers moduler, [[Modul A]], [[Modul B]] og [[Modul C]].
Dokumentsenter 1 holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte og ePhorteopplæringen er delt opp i tre 3-timers moduler, [[Modul A]], [[Modul B]] og [[Modul C]].
[[modul A]] er et introduksjonskurs, Modul B bygger videre på det man har lært i [[modul A]] og[[modul C]] for viderekomne saksbehandlere. 


Målet med kursene er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ePhorte. Etter [[modul A]] og [[modul B]] skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ePhorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling.
Modul A er et introduksjonskurs, Modul B bygger videre på det man har lært i Modul A. Modul C for viderekomne saksbehandlere. 
[[Modul C]] er rettet mot viderekomne saksbehandlere i ePhorte som er godt kjent med sine arbeidsoppgaver. Målet med kurset er mer effektiv bruk av ePhorte og de funksjoner som er tilgjengelig, altså smarte måter å jobbe på i systemet.   
 
Målet med kursene er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ePhorte. Etter modul A og modul B skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ePhorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling.
Modul C er rettet mot viderekomne saksbehandlere i ePhorte som er godt kjent med sine arbeidsoppgaver. Målet med kurset er mer effektiv bruk av ePhorte og de funksjoner som er tilgjengelig, altså smarte måter å jobbe på i systemet.   
<br />
<br />
<br />
<br />

Sideversjonen fra 7. aug. 2014 kl. 10:22

Saksbehandlingskurs i ePhorte

Les mer om:


Dokumentsenter 1 holder jevnlige opplæringskurs i ePhorte og ePhorteopplæringen er delt opp i tre 3-timers moduler, Modul A, Modul B og Modul C.

Modul A er et introduksjonskurs, Modul B bygger videre på det man har lært i Modul A. Modul C for viderekomne saksbehandlere.

Målet med kursene er å gi en grunnleggende innføring i UiB sitt saksbehandlingsverktøy, ePhorte. Etter modul A og modul B skal du vite hvordan det fullelektroniske saksbehandlingsverktøyet ePhorte brukes til å opprette utgående brev og interne notater, få disse godkjent av din leder før de sendes, motta kopier og besvare brev og notater du selv har mottatt. Du vil også få opplæring i hvordan brev skjermes slik at vi ikke bryter taushetsplikten eller lar noe være offentlig som ikke skal være det. Det er likevel viktig at du gjør deg godt kjent med din avdelings interne rutiner for saksbehandling. Modul C er rettet mot viderekomne saksbehandlere i ePhorte som er godt kjent med sine arbeidsoppgaver. Målet med kurset er mer effektiv bruk av ePhorte og de funksjoner som er tilgjengelig, altså smarte måter å jobbe på i systemet.

Kursene vil bli holdt fra kl 09:00 til12:00, kurslokaler som benyttes er: Første etasje (rom 1211) i Stein Rokkans hus, i Nygårdsgaten 5. Andre etasje (rom 276-4) Vektergården, Christiesgate 13. Kursdeltakere vil få beskjed om rett lokale pr epost.


Ved mindre enn 5 påmeldte vil kurset ikke bli avholdt og de påmeldte vil bli tilbudt alternative datoer.

Dersom det er problemer med påmeldingsskjemaet kan en også melde seg på ved å sende epost til post@uib.no skriv kursdato og modulen det gjelder i eposten.

Påmelding