Forskjell mellom versjoner av «Slette dokumentflyt»

Linje 8: Linje 8:
 
[[Image:slette flyt.PNG]]
 
[[Image:slette flyt.PNG]]
  
 +
Trykk på pilen i den første raden og velg "Slett" på nedtrekksmenyen.
  
  
 
[[Image:slette flyt 2.png]]
 
[[Image:slette flyt 2.png]]
 +
 +
Trykk "OK" på pop-up boksen som dukker opp.
  
  
 
[[Image:slette flyt 3.PNG]]
 
[[Image:slette flyt 3.PNG]]
 +
 +
Nå er dokumentflyten slettet. Du trenger ikke å opprette ny tilgangsgruppe med mindre du skal endre godkjennere.
 +
 +
Velg "Send på godkjenningsrunde" når du har gjort endringene.

Revisjonen fra 8. sep. 2016 kl. 09:34

Om det forekommer feil på dokumentflyten kan den slettes.

Dokumentflyt slettes i prinsippet av saksbehandleren som har opprettet den og er ansvarlig for oppgaven, og saksbehandler sletter en dokumentflyt enkelt selv.

Trykk på fanen "Dokumentflyt" på journalposten.

Slette flyt.PNG

Trykk på pilen i den første raden og velg "Slett" på nedtrekksmenyen.


Slette flyt 2.png

Trykk "OK" på pop-up boksen som dukker opp.


Slette flyt 3.PNG

Nå er dokumentflyten slettet. Du trenger ikke å opprette ny tilgangsgruppe med mindre du skal endre godkjennere.

Velg "Send på godkjenningsrunde" når du har gjort endringene.