Forskjell mellom versjoner av «Slette dokumentflyt»

 
Linje 13: Linje 13:
  
 
[[Image:slette flyt.PNG|1300px]]
 
[[Image:slette flyt.PNG|1300px]]
 +
  
 
Trykk på pilen i den første raden og velg "Slett" på nedtrekksmenyen.
 
Trykk på pilen i den første raden og velg "Slett" på nedtrekksmenyen.
Linje 18: Linje 19:
  
 
[[Image:slette flyt 2.png|1300px]]
 
[[Image:slette flyt 2.png|1300px]]
 +
  
 
Trykk "OK" på pop-up boksen som dukker opp.
 
Trykk "OK" på pop-up boksen som dukker opp.
Linje 23: Linje 25:
  
 
[[Image:slette flyt 3.PNG]]
 
[[Image:slette flyt 3.PNG]]
 +
  
 
Nå er dokumentflyten slettet. Du trenger ikke å opprette ny tilgangsgruppe med mindre du skal endre godkjennere.
 
Nå er dokumentflyten slettet. Du trenger ikke å opprette ny tilgangsgruppe med mindre du skal endre godkjennere.

Nåværende revisjon fra 8. sep. 2016 kl. 09:39


Om det forekommer feil på dokumentflyten kan den slettes.

Dokumentflyt slettes i prinsippet av saksbehandleren som har opprettet den og er ansvarlig for oppgaven, og saksbehandler sletter en dokumentflyt enkelt selv.

Trykk på fanen "Dokumentflyt" på journalposten.

Slette flyt.PNG


Trykk på pilen i den første raden og velg "Slett" på nedtrekksmenyen.


Slette flyt 2.png


Trykk "OK" på pop-up boksen som dukker opp.


Slette flyt 3.PNG


Nå er dokumentflyten slettet. Du trenger ikke å opprette ny tilgangsgruppe med mindre du skal endre godkjennere.

Velg "Send på godkjenningsrunde" når du har gjort endringene.

Brukerveiledning ePhorte

Tilgang og pålogging

Opprette en sak eller skrive et brev

Godkjenningsfunksjonalitet

Restanser - brev og notater som må følges opp

Tilgangsstyring. Hvordan gi andre lese- og skrivemuligheter

E-post

Styrebehandling

Ofte stilte spørsmål om Ephorte