Slette dokumentflyt

Revisjon per 8. sep. 2016 kl. 09:34 av Mgu039 (diskusjon | bidrag)

Om det forekommer feil på dokumentflyten kan den slettes.

Dokumentflyt slettes i prinsippet av saksbehandleren som har opprettet den og er ansvarlig for oppgaven, og saksbehandler sletter en dokumentflyt enkelt selv.

Trykk på fanen "Dokumentflyt" på journalposten.

Slette flyt.PNG

Trykk på pilen i den første raden og velg "Slett" på nedtrekksmenyen.


Slette flyt 2.png

Trykk "OK" på pop-up boksen som dukker opp.


Slette flyt 3.PNG

Nå er dokumentflyten slettet. Du trenger ikke å opprette ny tilgangsgruppe med mindre du skal endre godkjennere.

Velg "Send på godkjenningsrunde" når du har gjort endringene.