Tilpasning av brukergrensesnitt

Revisjon per 15. feb. 2016 kl. 21:43 av Mgu039 (diskusjon | bidrag) (Ny side: Brukergrensesnittet i ephorte Outlook kan tilpasses på tilnærmet samme måte som ellers i Outlook. Vi vil i dette kapitlet vise tilpasninger den enkelte bruker kan gjøre selv for å...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

Brukergrensesnittet i ephorte Outlook kan tilpasses på tilnærmet samme måte som ellers i Outlook. Vi vil i dette kapitlet vise tilpasninger den enkelte bruker kan gjøre selv for å optimalisere integrasjonen mellom Outlook og ephorte.

Legge ePhortemapper i Outlook favoritter

Når Outlook er satt til visning av e-postmapper har Outlook en egen favorittgruppe som vises i øverste venstre hjørne i utforskeren.

ephorte Outlook sine mapper kan også legges inn i denne for lettere å nå mappene. Dette gjøres på følgende måte:


1. Sjekk at utforskeren er satt til visning av e-post elementer (E-post knappen er aktiv)

2. Høyreklikk på ønsket mappe i ephorte Outlook. En eller flere søkemapper kan også velges.

3. Velg Vis i favoritter Mappen flyttes nå opp i Favoritter-gruppen sammen med bl.a. mapper fra Exchange


Legge til/endre felt i lister

Hvilke felt som vises i ephorte Outlook-mappene kan om ønskelig endres av den enkelte bruker. Dette gjøres på følgende måte: 1. Åpne mappen du ønsker å endre
2. Høyreklikk på overskriftslinjen og klikk Feltvelger.

3. Velg brukerdefinerte felt i mappe for å få tilgang til aktuelle ephortefelt.

Fra denne listen kan du nå bare dra og slippe ønskede felt der du ønsker å plassere dem. ephorte Outlook vil beholde den nye visningen til du endrer den. Du kan også når som helst lagre en visning eller hente fram en arkivert visning. Dette gjøres under Visning-fanen i menybåndet. Vi viser til Outlook-dokumentasjonen for detaljer hvordan dette gjøres.