Forskjell mellom versjoner av «Jamovi»

Fra Jamovi
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
 
=Jamoviguiden=
 
=Jamoviguiden=
  
Jamoviguiden er en oversettelse av en nettside laget av Jonas Rafi (jonas.rafi AT psychology.su.se). Originalsiden er tilgjenglig på [[https://www.jamoviguiden.se | svensk]] eller [[https://www.jamoviguiden.com | engelsk]].
+
Jamoviguiden er en oversettelse av en nettside laget av Jonas Rafi (jonas.rafi AT psychology.su.se). Originalsiden er tilgjenglig på [https://www.jamoviguiden.se svensk] eller [https://www.jamoviguiden.com engelsk].
  
Guiden inneholder korte, tilgjengelige guider (med bilder) av ofte brukte prosedyrer i jamovi. For å holde innholdet korte er det beskrevet ingen (eller lite) om forutsetningene bak de statistiske tester og hvordan resultatene skal tolkes. Når du kommer i gang, er det ofte lett å utforske videre på egen hånd. Vil du lære mer om statistikk jamovi jeg anbefaler e-boken [ Learning statistikk med jamovi] Navarro og Foxcroft (gratis!).  
+
Guiden inneholder korte, tilgjengelige guider (med bilder) av ofte brukte prosedyrer i jamovi. For å holde innholdet korte er det beskrevet ingen (eller lite) om forutsetningene bak de statistiske tester og hvordan resultatene skal tolkes. Når du kommer i gang, er det ofte lett å utforske videre på egen hånd. Vil du lære mer om statistikk jamovi jeg anbefaler (gratis) e-boken [https://www.learnstatswithjamovi.com Learning statistics with iamovi] av Navarro og Foxcroft.  
  
Jamoviguiden er lisensiert under [[http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0 | Creative Commons License Navngivelse-Ikke kommersiell 4.0 International License]] [[Fil:https://licensebuttons.net/l/by-nc/4.0/88x31.png]].
+
Jamoviguiden er lisensiert under [http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0 Creative Commons License Navngivelse - Ikke kommersiell 4.0 International License]
 +
[[Fil:https://licensebuttons.net/l/by-nc/4.0/88x31.png]].

Revisjonen fra 27. sep. 2019 kl. 19:25

Jamoviguiden

Jamoviguiden er en oversettelse av en nettside laget av Jonas Rafi (jonas.rafi AT psychology.su.se). Originalsiden er tilgjenglig på svensk eller engelsk.

Guiden inneholder korte, tilgjengelige guider (med bilder) av ofte brukte prosedyrer i jamovi. For å holde innholdet korte er det beskrevet ingen (eller lite) om forutsetningene bak de statistiske tester og hvordan resultatene skal tolkes. Når du kommer i gang, er det ofte lett å utforske videre på egen hånd. Vil du lære mer om statistikk jamovi jeg anbefaler (gratis) e-boken Learning statistics with iamovi av Navarro og Foxcroft.

Jamoviguiden er lisensiert under Creative Commons License Navngivelse - Ikke kommersiell 4.0 International License Fil:Https://licensebuttons.net/l/by-nc/4.0/88x31.png.