Forskjell mellom versjoner av «Variabel lønn og reiser»

Fra matnat
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 2: Linje 2:
  
 
[[Reiser og reiseregninger]]
 
[[Reiser og reiseregninger]]
 +
 +
 +
'''Arkivering av bilag'''
 +
Reiseregninger  som er ført i PAGA skal  arkiveres alfabetisk i svarte permer. Disse skal være merket med stedkode og årstall (nye permer hvert år). Permene skal oversendes lønnskontoret ved forespørsel (ca. hvert annet år).
 +
 +
Annen variabel lønn, manuelle reiseregninger og honorarskjema, overtid,  timelønn både manuelle og de som er ført i PAGA  (dvs alt utenom reiseregninger i PAGA) arkiveres alfabetisk sammen med eventuelle underbilag i permer i en annen farge pr.år og oppbevares 10 år på instituttet.
 +
  
  

Revisjonen fra 19. mai 2015 kl. 12:47

Variabel lønn

Reiser og reiseregninger


Arkivering av bilag Reiseregninger som er ført i PAGA skal arkiveres alfabetisk i svarte permer. Disse skal være merket med stedkode og årstall (nye permer hvert år). Permene skal oversendes lønnskontoret ved forespørsel (ca. hvert annet år).

Annen variabel lønn, manuelle reiseregninger og honorarskjema, overtid, timelønn både manuelle og de som er ført i PAGA (dvs alt utenom reiseregninger i PAGA) arkiveres alfabetisk sammen med eventuelle underbilag i permer i en annen farge pr.år og oppbevares 10 år på instituttet.


Utfyllende informasjon om temaet "Variabel lønn og reiser" finnes på Lønnskontorets blogg her.

Materiell fra kurs i regi av infotjenester finnes her.