Hovedside

Revisjon per 11. nov. 2009 kl. 11:33 av Eva083 (diskusjon | bidrag)

PAGA er lønn- og personalsystemet ved Universitetet i Bergen som ble innført 1. oktober 2008. Økonomiavdelingen ved lønnskontoret er systemeier for lønn- og personalsystemet.

Lønn- og personalsystemet består av Paga-klienten og PagaWeb. Medarbeidere ved lønnskontoret bruker Paga-klienten mens PagaWeb benyttes av lønn- og personalkonsulenter på fakultetet, Bergen Museum og sentraladministrasjon samt ansatte og ledere ved UiB. Foreløpig er det kun personalkonsulenter ved noen fakulteter som har tilgang til å registrere lønn- og personalopplysninger i PagaWeb. Innen mars 2010 vil personalkonsulentene ved alle fakultetene få tilgang til å registrere i PagaWeb. Det vil bli tatt beslutning om videre utrulling av PagaWeb i løpet av våren 2010.

Nettstedet er kontinuerlig under utvikling og vil ekspandere etter hvert som informasjon legges til, men allerede nå vil du kunne få noen råd og vink om hvordan du kan bruke PagaWeb hos UiB.


På venstre side finner du en meny som inneholder noen av de mer ordinære bruksområdene for Paga.

Siden pålogging: her finner du lenke til PagaWeb og informasjon om hvordan du logger deg på/av PagaWeb, samt informasjon om hvordan hvordan du kan melde inn feil/problemer til Pagaprosjektet.

Siden ansatte: her vil det ligge informasjon om hvordan du kommer i gang med å bruke PagaWeb.

Siden personalkonsulenter: denne siden inneholder informasjon beregnet på lønns- og personalkonsulenter ved fakultetene.


Nederst i menyen vil du finne en lenke til en side med ofte stilte spørsmål i Paga, samt lenke til en side med en oversikt over feilmeldinger som noen ganger kan oppstå under bruk. Hvis du vil tilbake til denne siden er det bare til å trykke på tilbakeknappen i nettleseren din, eller du kan klikke på Paga i menyen til venstre.