Pålogging

Revisjon per 15. nov. 2012 kl. 17:47 av Apokf (diskusjon | bidrag)

Pålogging til PagaWeb

PagaWeb fungerer nå greit på de fleste nettlesere. Dersom dere får problemer med pålogging eller andre feil i PagaWeb, ber vi om at dere sender en sak på dette via Isssuetracker. Der er det opprettet en egen gruppe som heter PAGA. Oppgi da hvilken type maskin og nettleser dere bruker så er det lettere for oss å teste og sende ev. feilmeldinger til leverandøren.

For å komme inn i Pagaweb må du gjøre følgende: Åpne en nettleser. Klikk på denne linken for å logge deg på PagaWeb via Feide: Pålogging til Pagaweb

Du får da frem Feide-påloggingsbildet ved UiB. Logg deg på Feide ved å bruke din vanlige brukerident og passord. Kontroller at organisasjon er satt til Universitetet i Bergen. Du må gjerne lagre adressen til PagaWeb som en favoritt. Det er da viktig at du først har logget deg på PagaWeb og er kommet inn i selve Personalportalen før du lagrer favoritten.

Du logger deg ut av PagaWeb ved å klikke på knappen "Logg ut" øverst til høyre i bildet. I tillegg til å logge det av PagaWeb er det viktig at dere også lukker nettleseren etterpå. Dette fordi Feidepålogging ikke har single log off ifm. PagaWeb. Dersom dere lukker nettleseren bruker dere forbindelsen til PagaWeb og vil da bli bedt om å logge på PagaWeb på nytt.


Melding av feil

Ingen ansatte skal selv ta kontakt med Bluegarden. Alle feil/spørmål i forbindelse med PagaWeb skal gå via brukerstøtten hos UiB.

PagaWeb prosjektet har opprettet en egen Paga gruppe i issuetracker hvor dere kan melde problemer/spørsmål i forbindelse med pagaweb: Issutetracker