Utenlandske statsborgere

Revisjon per 29. okt. 2009 kl. 13:45 av Apokf (diskusjon | bidrag) (Ny side: == Søknad om skattekort == Det må sendes søknad om skattekort for utenlandske statsborgere som utfører deler av arbeidet i utlandet hvert år. Når det søkes om skattekort skal dere i...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)

Søknad om skattekort

Det må sendes søknad om skattekort for utenlandske statsborgere som utfører deler av arbeidet i utlandet hvert år. Når det søkes om skattekort skal dere i søknaden ikke fylle ut feltene som angår "Forventet inntekt i år/Expected income this year". I stedet skal dere bruke feltet ”Andre opplysninger/Other information”. Her skal total inntekt for året oppgis, samt den skattepliktige inntekten disse tjener mens de er i Norge.

Eksempel: En person er ansatt i 20 % stilling og arbeider 5 dg i Norge hvert år, og resten i utlandet. Total inntekt for året vil da bli forventet inntekt for lønn i 20% stilling. Den skattepliktige inntekten de tjener mens de er i Norge blir da forventet lønn for 5 dager i Norge i 100% stilling ettersom vi antar at personen arbeider full tid den perioden han/hun er i Norge.