Brukerstøtte og beredskap for Mi side og Kark påsken 2012

Frå SAwiki
Gå til: navigering, søk

Mi side:

Det vil ikke være brukerstøtte på Mi side i perioden 3-9.4.2012. Alle Mi side henvendelser/saker som er registrert i Issue-tracker i denne perioden vil bli prioritert og besvart fra og med tirsdag 10. april (uke 15). Saker registreres enten ved at man klikker på lenken "Har du kommentarer av teknisk art til denne siden?" nederst på Mi side eller ved at man går direkte til Issue Tracker og velger gruppen "Studieadministrativ avdeling".

Det vil heller ikke være vanlig beredskap med varsling i forbindelse med eventuelle ikke planlagte nedetider i samme periode. Alle planlagte nedetider varsles som vanlig i god tid i forveien på innloggingssiden til Mi side. Det er viktig at beredskapssituasjonen i perioden 3-9.4.2012 tas med i beregningen dersom dere vurderer å legge innleveringsfrister i Mi side til denne perioden.


Kark:

Det vil ikke være brukerstøtte for Kark i perioden 2-9.4.2012. Henvendelser til Kark sendes til kark@uib.no. Det er viktig at beredskapssituasjonen i perioden 2-9.4.2012 tas med i beregningen dersom dere vurderer å legge innleveringsfrister i Kark til denne perioden.