Brukerveiledning - Studiekvalitetsbasen

Frå SAwiki
Versjonen frå 23. mai 2011 kl. 12:05 av Fnsbb (Diskusjon | bidrag)
Gå til: navigering, søk


Det systematiske kvalitetsarbeidet ved UiB skal være preget av åpenhet og transparens. Kvalitetsbasen gir tilgang til evalueringer, utdanningsmeldinger og andre dokumenter knyttet til kvalitetsutvikling av utdanningene ved UiB.

Kvalitetsbasen finnes på adressen [1].

Nettsidene består av to hoveddeler: et navigasjonspanel og et resultatpanel. Navigasjonspanelet viser antall dokumenter fordelt på dokumenttyper, og lar deg velge årstall for undervisning eller publisering, og navigere til fakulteter og institutter. Resultatpanelet under oppdateres med informasjon knyttet til valgt organisasjonsenhet og år, fordelt på utdanningsmeldinger, emner, programmer og annet.

I resultatpanelet listes normalt de dokumenter som er lagt inn for et gitt år. For å vise alle tilgjengelige enheter, velg radioknappen "Vis alle". Da vises alle emner, programmer og organisasjonsenheter som var aktive et gitt år, uavhengig om det finnes innhold for enhetene for et gitt år.

Resultatpanelets er delt i to kolonner. I høyre kolonne ("Siste [...]") lenkes det til den siste tilgjengelige dokumentasjonen for en enhet. Klikk lenken for å hente opp siste tilgjengelige dokument direkte.

Ved å klikke på lenkene i den første kolonnen, kalles opp et popup-vindu med tilgang til all informasjon registrert på en gitt enhet (organisasjonsenhet, emne eller program).

For opplasting av innhold til basen, se brukerveiledning ("Kvalitetsbasen - opplasting av innhold")