Brukerveiledning - Studiekvalitetsbasen

Frå SAwiki
Versjonen frå 26. mai 2011 kl. 09:34 av Fnsbb (Diskusjon | bidrag)
Gå til: navigering, søk

Kvalitetsbasen gir tilgang til evalueringer, utdanningsmeldinger og andre dokumenter knyttet til utvikling av utdanningene ved UiB. Kvalitetsbasen finnes på adressen [http://kvalitetsbasen.app.uib.no].


Kvalitetsbasen - skjermbilde

Navigasjon

Nettsidene består av to hoveddeler: et navigasjonspanel og et resultatpanel. Navigasjonspanelet viser antall dokumenter fordelt på organisasjonsenheter og dokumenttyper. Velg årstall for dokumentdato, og navigér til fakulteter og institutter ved å klikke navn på enheter i skjermbildet. Resultatpanelet under oppdateres med informasjon knyttet til valgt organisasjonsenhet og år, fordelt på utdanningsmeldinger, emner, programmer og annet.

Resultatpanel

I resultatpanelet listes normalt de dokumenter som er lagt inn for et gitt år. For å vise alle tilgjengelige enheter, velg radioknappen "Vis alle". Da vises alle emner, programmer og organisasjonsenheter som var aktive et gitt år, uavhengig om det finnes innhold for enhetene for et gitt år. Funksjonen gjør det mulig å se hvilke studietilbud som er evaluert i løpet av året, og hvor lenge det er siden siste evaluering/registrerte utdanningsmelding.

Resultatpanelet er delt i to kolonner. I høyre kolonne ("Siste [...]") lenkes det til den siste tilgjengelige dokumentasjonen for en enhet. Klikk lenken for å hente opp siste tilgjengelige dokument direkte.

Klikke på lenkene i den første kolonnen for tilgang til all informasjon registrert på en gitt enhet (organisasjonsenhet, emne eller program). Det vil da vises opp et popup-vindu som tilgang til

Innlogging

Innlogging benyttes av personer som skal laste opp innhold i basen. Funksjonen er kun tilgjengelig for ansatte ved UiB.

Opplasting av innhold

For opplasting av innhold til basen, se [brukerveiledning for opplasting av innhold]

Feilmeldinger, kommentarer

Dersom du oppdager feil eller har kommentarer til nettsidene, klikk lenken nederst på websidene. For spørsmål angående innhold, benytt epostadresse i felt til høyre.