Skilnad mellom versjonar av «FS-websystemer»

Frå SAwiki
Gå til: navigering, søk
(Søknadsweb)
(Søknadsweb)
Line 14: Line 14:
 
=Søknadsweb=
 
=Søknadsweb=
  
[http://soknadsweb.uib.no Søknadsweb] er en nettbasert tjeneste for å søke om opptak til visse studier ved UiB. Opptak til grunnstudier skjer gjennom [http://info.samordnaopptak.no/ Samordna opptak].
+
[http://soknadsweb.uib.no Søknadsweb] er en nettbasert tjeneste for å søke om opptak til visse studier ved UiB. Opptak til grunnstudier (blant annet årsstudium, bachelorstudium og integrert 5-årig masterstudium) skjer gjennom [http://info.samordnaopptak.no/ Samordna opptak].
  
 
</div><br>
 
</div><br>

Versjonen frå 19. februar 2010 kl. 14:21

StudentWeb

StudentWeb er ei nettbasert teneste for alle studentar ved UiB. Tenesta krev identifisering med fødselsnummer og PIN-kode.

Brukerstøtte for StudentWeb

StudentWeb skal i høy grad være selvforklarende, men dersom du har spørsmål underveis kan du klikke på hjelpeikonet Hjelp.gif på den siden der du står fast. Dersom du ikkje finner svaret på det du lurer på kan du se siden med Ofte stilte spørsmål om Studentweb. Dersom du har spørsmål om registrering for studieprogram, eksamen ol. kan du henvende deg til Informasjonssentrene ved fakultetene.


Søknadsweb

Søknadsweb er en nettbasert tjeneste for å søke om opptak til visse studier ved UiB. Opptak til grunnstudier (blant annet årsstudium, bachelorstudium og integrert 5-årig masterstudium) skjer gjennom Samordna opptak.


Evuweb

Evuweb er en nettbasert tjeneste for kurspåmelding til etter- og videreutdanningstilbud ved UiB. Systemet er fortsatt under utvikling og er derfor ikke ennå satt i drift.