Skilnad mellom versjonar av «Kurs i Timeplanlegging»

 
(4 mellomliggjande versjonar av 4 brukarar er ikkje viste)
Line 1: Line 1:
 
[[Image:Cal.png|right]]
 
[[Image:Cal.png|right]]
'''Kursbeskrivelse:<br />'''Kurset redegjør for hvordan man bygger opp en undervisningsstruktur i FS og legger inn timeplandata for generering av timeplaner i Studenportalen og Mi side. Videre vil det bli gjennomgått hvilke parametere som sørger for at timeplaner for gruppeundervisning på Mi side kun viser for studenter som er medlem av gruppen, og hvordan dette kan endres. Kurset vil også beskrive rutiner for endring og vedlikehold av timeplaner.<br /><br />'''Kursmateriell:'''<br />http://www.uib.no/ua/kurs/dok/timeplan_dok/index.html<br /><br />'''Målgruppe:'''<br /> Studiekonsulenter<br /><br />'''Anbefalte forkunnskaper:<br />'''Deltakere på dette kurset bør ha gjennomgått Grunnkurs i FS. <br /><br />'''Kursansvarlig:<br />'''Frode Randal/Bodil Aga <br /><br />'''Kursdato:<br />'''Se [[kursoversikt]] for kursdatoer. Kurset blir holdt i Stein Rokkans hus (Nygårdsgt. 5) på kursrom 1211.<br /> Tidspunkt: Formiddagskurs kl 09:00-11:30, Ettermiddagskurs 12:30-15:00.
+
;Kursbeskrivelse:Kurset redegjør for hvordan man bygger opp en undervisningsstruktur i FS og legger inn timeplandata for generering av timeplaner på nett og Mi side. Videre vil det bli gjennomgått hvilke parametere som sørger for at timeplaner for gruppeundervisning på Mi side kun viser for studenter som er medlem av gruppen, og hvordan dette kan endres. Kurset vil også beskrive rutiner for endring og vedlikehold av timeplaner.
 +
;Kursmateriell: [[Veiledning for innlegging og vedlikehold av timeplan-data i FS]]
 +
;Målgruppe:Studiekonsulenter
 +
;Anbefalte forkunnskaper:Deltakere på dette kurset bør ha gjennomgått Grunnkurs i FS.  
 +
;Kursansvarlig:Bodil Aga
  
'''Påmelding:<br />'''Send epost til [mailto:kurs@ua.uib.no kurs@ua.uib.no]
+
;Tid og sted: [https://skjema.app.uib.no/pls/apex/f?p=234:1:2058477218323564 UiBs påmeldingssystem] under overskriften Studieadministrativ avdeling finner du en oversikt over kommende kurs. Der kan du også melde deg på kursene.
  
 
[[Kategori:Kurs]]
 
[[Kategori:Kurs]]
 
[[Kategori:Timeplanlegging og rombestilling]]
 
[[Kategori:Timeplanlegging og rombestilling]]

Siste versjonen frå 22. august 2013 kl. 13:54

Cal.png
Kursbeskrivelse
Kurset redegjør for hvordan man bygger opp en undervisningsstruktur i FS og legger inn timeplandata for generering av timeplaner på nett og på Mi side. Videre vil det bli gjennomgått hvilke parametere som sørger for at timeplaner for gruppeundervisning på Mi side kun viser for studenter som er medlem av gruppen, og hvordan dette kan endres. Kurset vil også beskrive rutiner for endring og vedlikehold av timeplaner.
Kursmateriell
Veiledning for innlegging og vedlikehold av timeplan-data i FS
Målgruppe
Studiekonsulenter
Anbefalte forkunnskaper
Deltakere på dette kurset bør ha gjennomgått Grunnkurs i FS.
Kursansvarlig
Bodil Aga
Tid og sted
UiBs påmeldingssystem under overskriften Studieadministrativ avdeling finner du en oversikt over kommende kurs. Der kan du også melde deg på kursene.