Skilnad mellom versjonar av «Kurs i Timeplanlegging»

Line 1: Line 1:
 
[[Image:Cal.png|right]]
 
[[Image:Cal.png|right]]
'''Kursbeskrivelse:<br />'''Kurset redegjør for hvordan man bygger opp en undervisningsstruktur i FS og legger inn timeplandata for generering av timeplaner i Studenportalen og Mi side. Videre vil det bli gjennomgått hvilke parametere som sørger for at timeplaner for gruppeundervisning på Mi side kun viser for studenter som er medlem av gruppen, og hvordan dette kan endres. Kurset vil også beskrive rutiner for endring og vedlikehold av timeplaner.<br /><br />'''Kursmateriell:'''<br />http://www.uib.no/ua/kurs/dok/timeplan_dok/index.html<br /><br />'''Målgruppe:'''<br /> Studiekonsulenter<br /><br />'''Anbefalte forkunnskaper:<br />'''Deltakere på dette kurset bør ha gjennomgått Grunnkurs i FS. <br /><br />'''Kursansvarlig:<br />'''Frode Randal/Bodil Aga <br /><br />'''Kursdato:<br />'''Se [[kursoversikt]] for kursdatoer. Kurset blir holdt i Stein Rokkans hus (Nygårdsgt. 5) på kursrom 1211.<br /> Tidspunkt: Formiddagskurs kl 09:00-11:30, Ettermiddagskurs 12:30-15:00.
+
;Kursbeskrivelse:Kurset redegjør for hvordan man bygger opp en undervisningsstruktur i FS og legger inn timeplandata for generering av timeplaner i Studenportalen og Mi side. Videre vil det bli gjennomgått hvilke parametere som sørger for at timeplaner for gruppeundervisning på Mi side kun viser for studenter som er medlem av gruppen, og hvordan dette kan endres. Kurset vil også beskrive rutiner for endring og vedlikehold av timeplaner.
 +
;Kursmateriell: [[Veiledning for innlegging og vedlikehold av timeplan-data i FS]]
 +
;Målgruppe:Studiekonsulenter
 +
;Anbefalte forkunnskaper:Deltakere på dette kurset bør ha gjennomgått Grunnkurs i FS.  
 +
;Kursansvarlig:Frode Randal/Bodil Aga
  
'''Påmelding:<br />'''Send epost til [mailto:kurs@ua.uib.no kurs@ua.uib.no]
+
Se [[kursoversikt]] for kursdatoer og påmelding.  
  
 
[[Kategori:Kurs]]
 
[[Kategori:Kurs]]
 
[[Kategori:Timeplanlegging og rombestilling]]
 
[[Kategori:Timeplanlegging og rombestilling]]

Versjonen frå 14. november 2007 kl. 12:23

Cal.png
Kursbeskrivelse
Kurset redegjør for hvordan man bygger opp en undervisningsstruktur i FS og legger inn timeplandata for generering av timeplaner i Studenportalen og Mi side. Videre vil det bli gjennomgått hvilke parametere som sørger for at timeplaner for gruppeundervisning på Mi side kun viser for studenter som er medlem av gruppen, og hvordan dette kan endres. Kurset vil også beskrive rutiner for endring og vedlikehold av timeplaner.
Kursmateriell
Veiledning for innlegging og vedlikehold av timeplan-data i FS
Målgruppe
Studiekonsulenter
Anbefalte forkunnskaper
Deltakere på dette kurset bør ha gjennomgått Grunnkurs i FS.
Kursansvarlig
Frode Randal/Bodil Aga

Se kursoversikt for kursdatoer og påmelding.