Skilnad mellom versjonar av «PHD halvårsregistrering (Studentweb)»

(Oppretta sida med «==Halvårsregistreringen på Studentweb== Frå og med våren 2016 gjennomgår ph.d.-kandidater en sekvens i Studentweb som er ganske lik den for ordinære studenter, første...»)
(Ingen skilnad)

Versjonen frå 15. mars 2016 kl. 11:30

Halvårsregistreringen på Studentweb

Frå og med våren 2016 gjennomgår ph.d.-kandidater en sekvens i Studentweb som er ganske lik den for ordinære studenter, første gang de logger på studentweb hvert semester.

Sekvensen er:

Utdanningsplan del 1 (rettigheter og plikter): Her bekrefter kandidaten at han kjenner til innholdet i ph.d.-reglementet, Håndbok for forskerutdanningen, regler for kildehenvisning, krav til selvstendighet og konsekvenser av plagiat. Utdanningsplan del 2: Kandidatens individuelle utdanningsplan Status og oversikt: En oversikt over utdanningsplanen, inkludert informasjon om ph.d.-avtalen Profil: Her kan kandidaten endre kontaktinformasjon, pin-kode m.m. Kvittering: En kvitteringsside som viser hvilke emner kandidaten er meldt til.

Dersom kandidaten senere logger inn på Studentweb blir han ikkje dradd gjennom sekvensen en gang til, men kan sjølv oppsøke de ulike sidene.

Kontrollere kven som har gjort halvårsregistreringen